Har vi ringt dig?

Varje dag hanterar Kind Relations tusentals kontakter, både till nya och befintliga kunder.

Har vi kontaktat dig för att erbjuda en tjänst, alternativt för att följa upp ett ärende? Vi följer alla lagar och regler som tillämpas inom vår bransch och NIX-kontrollerar alla telefonnummer, där en kund inte givit medgivande till direktreklam via e-mail, telefon och SMS.

Telefon bild visar Kind som ringer
Rosa gradient
Rosa gradient
Blå gradient

Spärra telefonnummer mot direktreklam från Kind.

Fyll i ditt telefonnummer nedan för att spärra det i våra system. Det kan ta upp till 48 timmar innan spärren blir aktiv.
Blå gradient

FAQ

Nedan återfinns de flesta tänkbara frågor och svar kring kundkontakter.
Hur spärrar jag mitt telefonnummer hos er?

Du kan använda formuläret ovan för att spärra ditt telefonnummer hos oss. Det kan ta upp till 48 timmar innan spärren blir aktiv. Denna spärr gäller endast för direktmarknadsföring från Kind Relations. Vill du spärra ditt telefonnummer globalt görs det på Nix-telefon.

Varför ringer ni mig trots att mitt nummer är NIX-registrerat?

Vi ringer inte till kunder som är registrerade i NIX. Däremot kan vi ringa till dig om du är eller har varit kund hos oss, i de fallen kan ditt nummer finnas kvar i vår databas. En annan anledning kan vara att du har givit medgivande till att bli uppringd via en tävling online eller via en partner till oss. Läs mer på NIX hemsida för mer information om vilka regler som gäller. Klicka HÄR!

Hur ska jag gå tillväga om jag ångrar mitt köp?

Du som konsument har 14 dagars ångerrätt från datumet då din tjänst började gälla. Gäller det tjänster som är kopplade till Kind Relations, kan du kontakta oss via telefon på 010-330 2808. Gäller det tjänster hos andra företag, hittar du kontaktuppgifter i välkomstbrevet du fick efter att din tjänst påbörjades.

Bakgrund