Vi skapar kundupplevelser🔥

I över 7 år har Kind arbetat med att skapa kundupplevelser och anslutit kunder till ett av Sveriges mest framgångsrika och snabbast växande teknikföretag.

Kind arbetar med högteknologi för att leverera extraordinära kundupplevelser genom digital kommunikation samt inbound och outbound sales.

I en värld där det digitala verktyget blir alltmer viktigt men där kunden uppskattar en mänsklig kontakt finns vi på Kind. Våra kollegor är engagerade i att skapa unika kontakter genom empati, adaptiv kommunikationsförmåga och ännu viktigare en passion för att få det att hända.

Kind relations framgångar

Kundernas åsikt

Vår uppdragsgivare som bygger våra produkter är ett rekommenderat företag för femte året i rad av Sveriges största sida för kundomdömen.

Grym arbetsplats!

Tryggsam koncernen är certifierade av Great Place to Work. Certifieringen gäller i 12 månader och innebär krav på kulturskapande aktiviteter samt ett genomförande av omfattande utvärderingar av medarbetarnas trivsel och upplevelse av sin arbetsplats.

Växer sjukt snabbt

Vi har utsetts till  Gasellföretag för andra året i rad tack vare den fortsatt ökade omsättning och fantastiska personalen. Vi är superstolta över utmärkelsen som delas ut av Dagens Industri.

Startup känsla!

När du arbetar hos oss händer det alltid nya saker. Vi är innovativa och snabba med att skapa nya saker för att alltid utvecklas.

1

Kinds resa börjar 2014...

Kind relations grundades som ett enskilt bolag och har sedan start alltid jobbat med direktförsäljning. Vi vet helt enkelt hur man skalar upp och utvecklar sitt sälj.

Kind uppköpt av Tryggsam

Efter att ha gått från klarhet till klarhet blev Kind relations tillslut uppköpta av Tryggsam och är nu ett dotterbolag i koncernen. Kind relations blir därmed en viktig byggsten för fortsatt kundanförskaffning och direktförsäljning.

2
3

Ett snabbväxande bolag!

Vi är idag ett av Sverige mest snabbväxande bolag för att vara exakt. Inom koncernen hanterar kind en stor del av all direktförsäljning och en av anledningarna till att Tryggsam kan fortsätta växa och vinna fina priser som DI Gasellen.

Kind Relations är en del av Tryggsam Koncernen

Kanske världens bästa utsikt från skrivbordet?

Ett stenkast från Slussen har vi 2 stycken kontor i samma hus om total 1000 kvm. På våning 4 sitter Kind relations och på våning 12 vårt ägarbolag Tryggsam med utvecklare, partner managers och kundtjänst med fler.
I bild ser ni en av många fantastiska utmärkelser från vårt ägarbolag.