Det här säger framgångsrika säljare varje dag på jobbet 🌞

För att jobba som säljare är inte det viktigaste vad du studerat eller arbetat med tidigare. Det är ditt driv för att lyckas som sätter ribban, och du kan få en extra boost genom att börja arbetsdagen med att säga femenkla saker.

Elina är en av våra seniora säljare på Kind relations.

1. God morgon!👋

Det kan verka självklart, men att börja dagen med att säga hej till teamet är det första steget till en bra dag. Tillsammans når vi högre!

2. Vad är mitt mål för idag?🏆

Som säljare är du i regel resultatorienterad och jobbar bäst efter uppsatta mål. Vad är ditt mål för idag?

3. Hur är läget?👍

Checka in med teamet, kan ni ge varandra råd eller pepp? Att jobba tillsammans i teamet är nyckeln till att ha kul på jobbet - och att lyckas nå sina mål. Läs mer om teamkänsla på Tryggsam här.

4. Vad kan bli bättre än igår?✨

Även den bästa säljaren kan utvecklas. Felsök gårdagen eller förra veckan - kan du justera något för att nå ett ännu bättre resultat?

5. Nu kör vi!🔥

Kom in i fokus, släpp den svettiga bussresan till kontoret och börja arbetsdagen positivt. Kom ihåg att du startar från noll - om du förra veckan inte nådde dina mål kan du nu bara lyckas bättre!

Just nu söker Tryggsam nya talanger inom sälj. Bli en del av ett snabbväxande bolag med stora utvecklingsmöjligheter där varje jobbdag är kul. Ansök här idag.

Latest Posts