Citattecken

"Vi arbetar med några av Sveriges främsta företag och accelererar deras försäljning."

"Något som är unikt med Kind, är att vi sammanför bra tjänster som skapar mervärde åt våra kunder. Ett framgångsrikt projekt är vårt samarbete med mobiloperatören Tre, där vi säljer mobiltelefoni ihop med ett ID-skydd från techbolaget Tryggsam. Det ger kunderna en ytterligare viktig tjänst, samtidigt som båda varumärkena stärks och ger en ökad intäkt vid varje försäljning."

- Robert Goth, VD

3 loggan animerad bakgrund
Rosa gradient
Blå gradient

Kind Relations

I en värld där det digitala verktyget blir alltmer viktigt, men där kunden uppskattar en mänsklig kontakt, finns vi på Kind.

Kind Relations grundades 2014 i Stockholm och har sedan dess arbetat med att hjälpa Sveriges främsta varumärken med deras försäljning. Genom att skräddarsy kampanjer och bästa tänkbara tjänst, -eller produkt,lyckas vi alltid lite extra.

Många års erfarenhet ger oss välbeprövade säljmetoder som gör det möjligt att fokusera på kvalitet och att alltid sätta kundens behov i centrum. Vi tror starkt på att endast erbjuda produkter som vi själva tror på och är stolta över att representera.

Tabell, pass/fail

Vi vet vad som fungerar och inte fungerar

Vi har en intern kvalitetsavdelning som lyssnar igenom och säkerställer att vi levererar av högsta klass innan vi skickar vidare till vår partner.
Det är en grundbult i vår framgång.

Stapeltabell

Bra teknik skapar mer sälj

Tekniken är viktig i en försäljning. Vi har valt att arbeta med LoxySoft som leverantör av dialersystem. Utöver det arbetar vi med ett kunddatabassystem som heter Monitum.

Diagram bundled service

Vi hjälper våra partners att att bundla och skapa kampanjer

Koppla på andra tjänster i dina kampanjer för att lyfta varumärke, höja kundnöjdhet och göra det lättare för dina säljare.

Rosa gradient
Blå gradient

Vad säger våra säljpartners?

Citattecken

"Vi har använt oss av Kind för vår direktförsäljning sedan 2016. Kind har varit en stor del i vår framgång och jag kan varmt rekommendera dem som uppdragstagare för telesales."

Per Nyberger
COO @Tryggsam
Citattecken

“Vi har tillsammans med Kind skapat en unik kampanj där vi har bundlat tjänster med Tryggsam. Vi har kunnat skapa ett vassare erbjudande för att sänka våra kostnader och samtidigt öka våra sälj."

Jesper Bergström
Sales Manager @HI3G

Kind är medlemmar i branschföreningen Kontakta

Kontakta finns till för att skapa fokus på allt som rör de miljontals kundkontakter som dagligen hanteras i Sverige. Kontakta verkar för seriositet och kvalitet i syfte att skapa ett bra klimat mellan konsumenter, samhälle och alla de företag som arbetar med kundkontakter. Kontakta ställer höga krav på sina medlemmar.

Läs mer om Kontakta
Ikon trygg kundkontakt
Blå gradient
Rosa gradient

Hur fungerar ett partnerskap?

Boka ett möte med Robert Goth, VD, så förklarar han gärna mer!
Boka Möte
Robert Goth, Vd