Citattecken

"Vi arbetar med några av Sveriges främsta företag och accelererar deras försäljning."

"Något som är unikt med Kind är att vi sammanför bra tjänster som skapar mervärde åt våra kunder. Ett framgångsrikt projekt är vårt samarbete med mobiloperatören Tre, där vi säljer mobiltelefoni ihop med ett ID-skydd från techbolaget Tryggsam. Det ger kunderna tillgång till en ytterligare viktig tjänst, samtidigt som båda varumärkena stärks och intäkterna vid försäljning ökar!

- Robert Goth, VD

3 loggan animerad bakgrund
Rosa gradient
Blå gradient

Kind Relations

I en värld där det digitala verktyget blir allt viktigare, men där kunden uppskattar en mänsklig kontakt, finns vi på Kind Relations.

Kind Relations grundades år 2014 i Stockholm och vi har sedan dess arbetat med att hjälpa Sveriges främsta varumärken med deras försäljning. Genom att arbeta med starka varumärke och skräddarsy kampanjer, lyckas vi alltid lite extra. 

Många års erfarenhet har givit oss välbeprövade säljmetoder som gör det möjligt att fokusera på kvalitet och att alltid sätta kundens behov i centrum. Vi tror starkt på att endast sälja produkter och tjänster som vi själva gillar och är stolta över att representera.

Tabell, pass/fail

Vi vet vad som fungerar och vad som inte gör det

Vi har en intern kvalitetsavdelning som lyssnar igenom samtalen och säkerställer att vi levererar av högsta kvalitet. Det är en grundbult i vår framgång.

Stapeltabell

Bra teknik skapar mer säljmöjligheter

Tekniken är viktig del av en försäljning. Vi har valt att arbeta med Adversus som vår leverantör av dialersystem.

Diagram bundled service

Vi hjälper våra partners att sammanfoga- och skapa kampanjer

Vi hjälper dig gärna att koppla på andra tjänster i dina kampanjer för att lyfta varumärket, höja kundnöjdheten och göra det lättare för säljarna.

Rosa gradient
Blå gradient

Vad säger våra säljpartners?

Citattecken

"Sedan år 2016 har vi använt oss av Kind för vår direktförsäljning. Kind har varit en stor del av vår framgång och jag kan varmt rekommendera de som uppdragstagare för telesales."

Sumair Syed
Affärsområdeschef @Tryggsam
Citattecken

“Vi har tillsammans med Kind skapat en unik kampanj där vi har sammanfogat våra tjänster med Tryggsams. Tack vare det har vi kunnat skapa ett vassare erbjudande för att sänka våra kostnader och samtidigt öka våra sälj."

Jesper Bergström
Sales Manager @HI3G

Kind är medlemmar i branschföreningen Kontakta

Kontakta finns till för att skapa fokus på allt som rör de miljontals kundkontakter som dagligen hanteras i Sverige. Kontakta verkar för seriositet och kvalitet i syfte att skapa ett bra klimat mellan konsumenter, samhälle och alla de företag som arbetar med kundkontakter. Kontakta ställer höga krav på sina medlemmar.

Läs mer om Kontakta
Ikon trygg kundkontakt
Blå gradient
Rosa gradient

Hur fungerar ett partnerskap?

Boka ett möte med Robert Goth, VD, så förklarar han gärna mer!
Boka Möte
Robert Goth, Vd