"Vi arbetar med och hjälper några av Sveriges främsta företag med deras försäljning."

"Något som är unikt med Kind är att vi sammanför bra tjänster som skapar mervärde åt våra kunder. Ett framgångsrikt projekt är försäljningen av vår partner Tre:s mobiltelefoni ihop med en Kreditbevakning från Tryggsam. Tre:s varumärke stärks genom att erbjuda kunderna ytterligare en viktig tjänst – och ger alla parter en möjlighet till ökad intäkt på varje försäljning."

- Robert Goth, VD

Kind Relations

I en värld där det digitala verktyget blir alltmer viktigt, men där kunden uppskattar en mänsklig kontakt, finns vi på Kind.

Kind Relations grundades 2014 i Stockholm och har sedan dess arbetat med att hjälpa Sveriges främsta varumärken med deras försäljnings. Genom att skräddarsy kampanjer och presentera bästa tänkbara produkt eller tjänst mot slutkund så lyckas vi alltid lite extra.

Många år av erfarenhet har gett oss välbeprövade säljmetoder som gör det möjligt att fokusera på kvalitet och att alltid sätta kundens behov i centrum. Vi tror starkt på att endast erbjuda produkter som vi själva tror på och är stolta över att representera.

Vi vet vad som fungerar och inte fungerar

Vi har en intern kvalitetsavdelning som lyssnar igenom och säkerställer att vi levererar av högsta klass innan vi skickar vidare till vår partner.
Det är en grundbult i vår framgång.

Bra teknik skapar mer sälj

Tekniken är viktig i en försäljning. Vi har valt att arbeta med LoxySoft som leverantör av dialersystem. Utöver det så arbetar vi med ett kunddatabas system som heter Monitum.

Vi hjälper våra partners att att bundla och skapa kampanjer

Koppla på andra tjänster i dina kampanjer för att lyfta varumärke, höja kundnöjdhet och göra det lättare för dina säljare.

Vad säger våra partners?

"Vi har använt oss av Kind för vår direktförsäljning sedan 2016. Kind har varit en stor del i vår framgång och jag kan varmt rekommendera dem som uppdragstagare för telesales."

Per Nyberger
COO @Tryggsam

“Vi har tillsammans med Kind skapat en unik kampanj där vi har bundlat tjänster med Tryggsam. Vi har kunnat skapa ett vassare erbjudande för att sänka våra kostnader och samtidigt öka våra sälj."

Jesper Bergström
Sales Manager @HI3G

Kind är medlemmar i branschföreningen Kontakta

Kontakta finns till för att skapa fokus på allt som rör de miljontals kundkontakter som dagligen hanteras i Sverige. Kontakta verkar för seriositet och kvalitet i syfte att skapa ett bra klimat mellan konsumenter, samhälle och alla de företag som arbetar med kundkontakter. Kontakta ställer höga krav på sina medlemmar.

Läs mer om Kontakta

Hur fungerar ett partnerskap?

Boka ett möte med Robert Goth, VD, så förklarar han gärna mer!
Boka Möte